Eind 2022 opent studio Fleur Maartje haar deuren in Werelderfgoed Beemster. Met als nieuwe tak: Newborn & Cakesmash

Agrarische Fotografie


Door de veel ervaring binnen de agrarische sector en de enorme passie die erachter schuil gaat is het maken van een agrarische foto iedere keer weer een feestje.. Het maken van agrarische platen is iets waar ik de komende jaren in hoop te groeien en doorontwikkelen.


Werkwijze Keuringen

Iedere keuring is een moment waar menig fokker en fokkerijliefhebber naar uitkijkt.  Het is dan ook leuk om een herinnering te hebben aan deze dag. Ik zorg er voor dat iedere kalf & koe op zijn mooist wordt vastgelegd. 

Tijdens een keuring ben ik 's ochtends ongeveer een halfuur voor de eerste rubriek aanwezig op de locatie. Op aanvraag maak ik sfeerfoto's buiten de ring. In de ring komt iedere koe op de foto te staan. (let op bij 2 ringen geldt dit niet)  Alle prijs winnaars kunnen met hun koe, prijs & glimlach op de foto. 

Na de keuring worden de foto's snel en nauwkeuring verwerkt en binnen 3 werkdagen krijgt de organisatie een WeTransfer met alle foto's (hier staat een logo in) Ook worden de foto's gedeeld in een map op de facebookpagina: Photo's by Fleur Maartje.

 

Investering

Het starttarief van agrarische fotografie bedraagt €100

vervolgens is het €45 per uur fotograferen.

deze prijs is inclusief reiskosten en snelle levering van alle foto's.

( meer dan 4 uur fotograferen? neem contact op voor een aangepast tarief)

 


Neem contact via bovenstaande button voor meer informatie en mogelijkheden.