Newborn fotografie 

7 t/m 25 dagen


Gefeliciteerd jullie zijn de trotse ouders van een prachtig wonder!

Dit vast laten leggen is heel waardevol voor nu maar zeker voor later. Dat eerste jaar vliegt voorbij en voordat je het weet wordt het eerste kaarsje op de taart al uitgeblazen.

Photo's by Fleur Maartje biedt verschillende fotoshoots aan op het gebied van kinderfotografie. Alle fotoshoots worden standaard aangeboden in de fotostudio in de Beemster. Meer informatie over deze mooie plek vind je op de pagina: De studio.

 

 

 

 

Voor de shoot

Hoera je bent zwanger!

Het ideale moment om contact op te nemen met Photo's by Fleur Maartje! Je weet wanneer je ongeveer gaat bevallen dus wordt er in de planning rekening gehouden met jouw kindje. Beval je eerder of juist later? geen probleem! Zodra je bevallen bent hoor ik dat heel erg graag. Dan kunnen we een datum gaan plannen.De shoot vind plaats tussen de 7 en 25 dagen in de fotostudio in de Beemster. 

Hoe verloopt de shoot?

Newbornfotografie is fotografie van een newborn (slapende) baby. De fotoshoot kan het beste plaatsvinden wanneer het kindje tussen de 7 en de 25 dagen is. Dan is het kindje nog erg flexibel en slaperig wat resulteert in het maken van prachtige newborn beelden.

Veiligheid, Rust, hygiëne & een vertrouwde omgeving staan centraal in de studio. Een exacte tijd staat er niet voor een newbornshoot omdat er rustig de tijd wordt genomen voor het shooten en voeden. "Het kindje bepaald het tempo van de shoot"

Tijdens de shoot beginnen we op de beanbag hier maken we in minimaal 2 verschillende achtergronden foto's. We starten in het door jullie meegenomen pakje en doen vervolgens alle kleertjes uit. enkel de luier blijft aan. In de studio is het lekker warm +- 23 graden.

Daarna kunnen we indien het kindje het nog prettig vind foto's maken van jullie samen met jullie kleine wonder. Dit doen we in schaduw vorm voor de softbox en voor de achtergrond.

Wat je als ouder tijdens de shoot doet ik o.a. genieten natuurlijk! Maar daarnaast kan je kiezen welke buitenzijde je wenst voor het mini harmonicaboekje die voor 25 euro extra bij te bestellen is.

Deze ontvangen jullie max. 3 maanden na aflevering van de foto's. De foto's die je hierin vind mogen jullie zelf uitkiezen. 

 

Na de newbornshoot

Na de newbornshoot ga ik aan de slag met alle beelden. Binnen 20 werkdagen ontvangen jullie een online gallerij met de allermooiste beelden van jullie kleintje. Deze galerij bevat alle naberwerkte foto's van de shoot. 1 foto zit standaard in het pakket hiervoor ontvang je een coupon die je gemakkelijk in de galeirj kan inruilen voor een downloadbare foto. Extra foto's bijkopen kan per stuk voor 9,95 euro of de complete galerij. Deze prijs hangt af van de hoeveelheid nabewerkte foto's in de galerij. 

Toch liever foto's aan huis?

Ook foto's aan huis zijn mogelijk in een straal van 40 km om de Beemster. 

Photo's by Fleur Maartje komt dan bij je thuis om jullie als gezin vast te leggen. Deze fotoshoot is bijvoorbeeld zeer geschikt voor het maken van foto's met broertjes en zusjes.

Hierbij starten we vaak in de woonkamer en maken we vervolgens foto's in de babykamer en ouderslaapkamer. 

Let op. We maken dus geen foto's op de beanbag etc. 

De aflevering van de foto's is hetzelfde als bij de foto's in de studio. 

Tip: Deze shoot is ook leuk om te doen voor of na een fotoshoot in de studio. 

Adresgegevens:

Westdijk 19

1463 PA Noordbeemster

Tel: 06 101 20 478

Insta: @PhotosbyFleurMaartje

KVK: 80095216