Agrarische Fotografie


Door de veel ervaring binnen de agrarische sector en de enorme passie die erachter schuil gaat is het maken van een agrarische foto iedere keer weer een feestje.. Het maken van agrarische sfeer foto's is iets wat ik de komende jaren hoop steeds meer te doen en in door te ontwikkelen!


Werkwijze Keuringen

Iedere keuring is een moment waar menig fokker en fokkerijliefhebber naar uitkijkt.  Het is dan ook leuk om een herinnering te hebben aan deze dag. Ik zorg er voor dat iedere kalf & koe op zijn mooist wordt vastgelegd. 

 

Tijdens een keuring ben ik ongeveer een halfuur voor de eerste rubriek aanwezig op de locatie. Op aanvraag maak ik sfeerfoto's buiten de ring. In de ring komt iedere koe op de foto te staan. (let op bij 2 ringen geldt dit niet)  Alle prijs winnaars kunnen met hun koe, prijs & glimlach op de foto.

 

Na de keuring worden de foto's snel en nauwkeurig verwerkt en binnen 7 dagen krijgt de organisatie een Pixieset link met alle foto's (hier staat een logo in) Ook worden de foto's gedeeld in een link op de Facebookpagina: Photo's by Fleur Maartje.

 


Neem contact via bovenstaande button voor meer informatie en mogelijkheden.