Newborn fotografie 

7 t/m 25 dagen


Gefeliciteerd jullie zijn de trotse ouders van een prachtig wonder!

Dit vast laten leggen is heel waardevol voor nu maar zeker voor later. Dat eerste jaar vliegt voorbij en voordat je het weet wordt het eerste kaarsje op de taart al uitgeblazen.

Photo's by Fleur Maartje biedt verschillende fotoshoots aan op het gebied van kinderfotografie. Alle fotoshoots worden standaard aangeboden in de fotostudio in de Beemster. Meer informatie over deze mooie plek vind je op de pagina: De studio.

 

 

 

 

Voor de Newbornshoot

Hoera je bent zwanger!

Het ideale moment om contact op te nemen met Photo's by Fleur Maartje! Je weet wanneer je ongeveer gaat bevallen dus wordt er in de planning rekening gehouden met jouw kindje. Beval je eerder of juist later? geen probleem! Zodra je bevallen bent hoor ik dat heel erg graag. Dan kunnen we een datum gaan plannen.De shoot vind plaats tussen de 7 en 25 dagen in de fotostudio in de Beemster. 

Hoe verloopt een Newbornshoot?

Newbornfotografie is fotografie van een newborn (slapende) baby. De fotoshoot kan het beste plaatsvinden wanneer het kindje tussen de 7 en de 25 dagen is. Dan is het kindje nog erg flexibel en slaperig wat resulteert in het maken van prachtige newborn beelden.

Veiligheid, Rust, hygiëne & een vertrouwde omgeving staan centraal in de studio. Een exacte tijd staat er niet voor een newbornshoot omdat er rustig de tijd wordt genomen voor het shooten en voeden. "Het kindje bepaald het tempo van de shoot"

Tijdens de shoot beginnen we op de babytafel hier maken we in minimaal 2 verschillende achtergronden foto's. Daarna kunnen we eventueel nog het kindje in een geposeerde positie plaatsen d.m.v. verschillende kratjes, Emmers etc. maken een een mooi beeld waarin jouw kindje centraal staat.

Wat je als ouder tijdens de shoot doet ik o.a. genieten natuurlijk! Maar daarnaast kan je kiezen welke buitenzijde je wenst voor het mini harmonicaboekje die bij de shoot in zit. Deze ontvangen jullie max. 2 maanden na aflevering van de foto's. De foto's die je hierin vind worden gekozen door de fotograaf.

 

 

Na de Newbornshoot

Na de newbornshoot ga ik aan de slag met alle beelden. Binnen 20 werkdagen ontvangen jullie een online gallerij met de allermooiste beelden van jullie kleintje. Indien jullie bij de privacy en shoot overeenkomst gekozen hebben voor de gehele gallerij (+€75,-) zijn alle foto's te downloaden uit de gallerij. Indien jullie daar niet voor gekozen hebben kunnen jullie uit alle beelden met watermerk jullie favorieten kiezen. 3 van deze foto's zijn inbegrepen in het pakket. Alle andere favorieten betalen jullie €12,50,- per foto voor. Na het uitzoeken van de favorieten ontvangen jullie een mapje met de foto's zonder watermerk.