Bedrijven

Iedere onderneming is uniek op zijn eigen manier maar een ding hebben alle ondernemingen gemeen en dat is zichtbaar zijn voor je omgeving en potentiële klanten. Of je nu een dienst, product of beide levert. Photo's by Fleur Maartje kijkt samen met u naar een passende manier om uw onderneming in beeld te brengen.


Zien doet vertrouwen. Dat is de basis waar we mee aan de slag gaan. Zodra u contact heeft opgenomen gaat Photo's by Fleur Maartje aan de slag met een moodboard en offerte op maat waarbij gekeken wordt naar de wensen van uw onderneming. Misschien verricht u namelijk wel werkzaamheden die meerdaags zijn of heeft u meerdere langlopende projecten.  Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden om uw onderneming zo veelzijdig mogelijk vast te leggen. 


Als het de opdracht is afgerond krijgt u binnen 10 werkdagen een complete persoonlijke beeldbank waar u alle beelden nabewerkt in terug vindt.  Tijdens de opdracht maakt Photo's by Fleur Maartje ook zogeheten stock beelden die u veelzijdig kunt inzetten voor onder andere social media posts. De beeldbank is ook gemakkelijk door te sturen naar bijvoorbeeld uw tekstschrijver of graphic designer zonder dat u daar extra werk van heeft. 

Investering/ Investment

Bedrijf/Company

€ 179,99

Bedrijf/Company

€ 179,99

Wat krijg je terug voor deze inverstering?

- Een fotograaf die luistert naar uw wensen en daar samen met u op inspeelt. 

- Een proffesionele galerij met alle foto's nabewerkt aangeleverd.

- Een frisse uitstraling van uw bedrijf.

- Een mooie herinnering voor later. 

 

( Let op: u betaald enkel voor de uren fotograferen op locatie. Nabewerkings uren worden niet in rekening gebracht)

Wilt u gebruik maken van meer dan 3 uur fotografie achter elkaar? 

Neem dan contact op voor een gerichte offerte aangepast op uw wensen.