De fotograaf 

Hey! Wat leuk dat je mijn site komt bezoeken.

Ik ben Fleur Bakker 21 jaar en kom uit de Schermer. In mijn dagelijks leven ben ik student aan het Van Hall Larenstein in Leeuwarden waar ik mijn HBO studie veehouderij volg. Verder ben ik veel te vinden tussen de koeien en geiten. Hier voel ik mij helemaal thuis, net zoals achter mijn camera. Mijn passie voor het fotograferen is begonnen in de agrarische sector. Het vastleggen van het mooie werk en de prachtige beesten heeft mij altijd al aangetrokken. Toch zocht ik naar iets meer verbreding en uitdaging en ben ik eind 2019 mijn eerste foto reportage in opdracht gaan maken. Al snel merkte ik dat ik het fotograferen van mensen en evenementen ontzettend leuk vond en ben uiteindelijk in Augustus 2020 mijn eigen bedrijf gestart als fotograaf. Inmiddels heb ik al meer dan 50 fotoreportages mogen verzorgen. Mijn stijl fotografie is voornamelijk spontaan en puur. Nieuwsgierig geworden naar jouw eigen reportage? Neem dan contact op en wie weet ben jij wel de volgende die voor mijn lens staat! 

Tot snel!

Werkwijze

Op het moment dat je graag een fotoreportage wilt boeken kan je het volgende verwachten:

1. Je neemt contact op met Photo’s by Fleur Maartje via het contactformulier, Whatsapp, telefonisch of sociale media.

2. Je geeft aan welke fotoreportage je graag wilt boeken, welke periode (of exacte datum) en de locatie (mocht je het niet precies weten kan Photo’s by Fleur Maartje je daarin helpen).

3. Photo’s by Fleur Maartje zal aan de hand van de gekozen fotoreportage informatie geven en verschillende data aanbieden waar jij vervolgens uit kunt kiezen.

4. Photo’s by Fleur Maartje komt naar de door jouw gekozen locatie en zal jouw dierbare herinnering, zakelijke reportage of evenement vastleggen.

5. Na de fotoreportage zal Photo’s by Fleur Maartje een selectie van de foto’s maken en nabewerken. 

6. Binnen 5 werkdagen na de fotoreportage heb je het resultaat via WeTransfer in je e-mailbox. ( Hier zit dan ook de factuur bij toegevoegd) 

7. Je download de foto’s op je device en kan genieten van jouw fotoreportage!