Afscheid

Weinig voorrechten zijn zo waardevol als het ophalen van herinneringen. Daarom breng ik als afscheid fotograaf de meest dierbare momenten rondom en tijdens de uitvaart in beeld, als waardevolle herinnering voor later. Zo groeit het beeld van vandaag uit tot de herinnering voor morgen…

 

Waarom een afscheidsfotograaf?

Tijdens een uitvaart gaat het niet alleen om de auto, de kist of de bloemen. Het gaat bovendien ook om de overledene, de liefde en het afscheid.

De dagen vanaf het moment van overlijden tot de dagen na de begrafenis of crematie gaan snel voorbij, vaak beleef je deze in een roes en ga je op de automatische piloot. Doordat er zoveel geregeld moet worden om een zo mooi mogelijk afscheid te realiseren. Dat doe je, en dat kun je, maar hierdoor beleef je niet alle momenten heel bewust en dat is zonde.

Soms is het moeilijk om jouw herinneringen aan het afscheid te delen met anderen, onze gevoelens zijn niet altijd in woorden uit te drukken. Het afscheid visueel maken door een uitvaartfotograaf is een bijzondere manier om juist deze momenten te koesteren en te kunnen delen. Niet alleen direct na het overlijden maar ook nog eens met een volgende generatie.

Hoe werk ik?

Het vastleggen van verdriet, troost en verbondenheid doe ik op ongeziene wijze. Aan de hand van jullie wensen kijken we wat jullie wel of niet willen vastleggen. Ik maak tijdens het werk geen gebruik van flitsapparatuur en werk met geluidarme apparatuur waardoor ik niet te horen ben tijdens de stille momenten van een uitvaart.

 

Kosten

Iedereen heeft andere wensen. Daarom werk ik met een uurprijs. 

U betaald €179,99 per uur foto's maken op locatie. 

Hiervoor krijgt u:

Binnen 10 werkdagen een uitgebreide online gallerij met alle beelden nabewerkt. 

Tegen meerprijs een ontworpen album.