Day in a life


Bij day in a life loop ik een dagdeel mee met jullie bedrijf of gezin. Hierbij leg alle dagelijkse dingen die zo gewoon voelen op bijzondere wijze vast. Dit hoeft niet perse op een melkveebedrijf maar kan ook als jullie een ander bedrijf hebben zoals bloembollen, varkens, kippen of loonbedrijf. Maar zelfs zonder bedrijf is het bijzonder mooi om het dagelijks leven vast te laten leggen. 

Waarom day in a life?

Iedere dag raak je verzeilt in de drukte van het bedrijf en het gezin. De dagelijkse dingen lijken allemaal zo gewoon maar zijn in werkelijkheid te bijzonder om niet te laten vastleggen. Zo maak je een bijzondere herinnering voor jezelf maar ook zeker voor de volgende generatie. 

Day in a life is ook een mooie fotografie op het moment dat er een grote bedrijfswisseling aan gaat komen zoals de switch van melkput naar robot of bij bijvoorbeeld emigratie of bedrijfsverplaatsing. Door mij een halve dag met jullie mee te laten lopen leg ik al die kleine daglijkse dingen vast zodat je er over 10 jaar met een warm gevoel op terug kan kijken. 

 

Werkwijze

na het boeken van een day in a life en het prikken van een datum komik gezellig bij jullie langs. Als jullie ook melken is de middag vaak het handigste i.v.m. dit proces. 

Bij aankomst maak ik mijn camera klaar en loop ik eigenlijk de gehele dag als een soort "stagair" mee. Na ongeveer 1 a 1.5 uur zal je al niet meer doorhebben dat ik foto's aan het maken ben. Na het dagdeel vervolg ik mijn weg terug naar de studio waar ik start met alle foto's nabewerken. U betaald alleen voor de uren dat ik aanwezig ben op locatie. 

U krijgt vervolgens binnen 20 werkdagen een complete persoonlijke galerij aangeleverd waar alle foto's gemakkelijk uit vandaan te downloaden zijn. Op aanvraag is het ook mogelijk een fotoboek te laten ontwerpen. 

Day in a life

€ 400,00

Day in a life

€ 400,00

- 4 uur meelopen met jullie gezin.

- Een blijvende herinnering voor altijd.

- Incl. luchtfoto (enkel bij mooi windstil weer)

- Incl. een complete persoonlijke galerij.

- Excl. btw en reiskosten.