Agrarische fotografie


Photo's by Fleur Maartje is gespecialiseerd in het fotograferen tijdens keuringen. Dit is het vastleggen van alle dieren die deelnemen aan de keuring in de ring. Dit wordt ook wel sfeer fotografie genoemd. Keuringen fotograferen doe ik niet alleen in Nederland maar ook veel in het buitenland zoals in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België en in 2023 ook in Amerika tijdens de World Dairy Expo. 


Als ondernemer ben je vooral druk met ondernemen. Maar soms is het belangrijk om even stil te staan bij belangrijke stappen in je onderneming of juist de gewone dagelijkse dingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de overschakeling van put naar robot, emigratie of bedrijfsbeëindiging. Maar ook het gewone dagelijkse leven met jonge kinderen is bijzonder om vast te laten leggen voor later. Tijdens een day in a life kom ik 5 uur lang meelopen bij jullie op het bedrijf om alles vast te leggen. 

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!


Aan ieder leven komt een einde. Zo ook aan agrarisch leven. Photo's by Fleur Maartje biedt een bijzondere dienst aan met het vastleggen van de laatste eer. 

Omdat ik veel ervaring heb in zowel het boerenleven als het vastleggen van bijzondere gebeurtenissen en mensen weet ik precies waar ik op moeten letten. 

En denk je nu: Waarom zou ik dit laten vastleggen? 

Het is een mooie herinnering, niet alleen voor jezelf maar ook voor de volgende generatie. 


Heb jij een bijzondere koe in stal lopen die graag wilt laten vastleggen of heb jij als bedrijf dochters die je graag wilt laten vastleggen ter promotie. 

Ook dan ben je bij Photo's by Fleur Maartje aan het juiste adres. Ik leg koeien op natuurlijke wijze vast. Dit kan zowel in als buiten stal. De foto's worden binnen 10 werkdagen aangeleverd zodat u snel aan de slag kan met de gemaakte beelden. 

 


Laat jouw agrarisch verhaal vastleggen op beeld!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe ik de prachtige agrarische momenten kan vastleggen.


Leuke agrarische samenwerkingen van Photo's by Fleur Maartje: