Agrarische Fotografie


Door de veel ervaring binnen de agrarische sector en de enorme passie die erachter schuil gaat is het maken van een agrarische foto iedere keer weer een feestje.. Het maken van agrarische sfeer foto's is iets wat ik de komende jaren hoop steeds meer te doen en in door te ontwikkelen!


Werkwijze Keuringen

Iedere keuring is een moment waar menig fokker en fokkerijliefhebber naar uitkijkt.  Het is dan ook leuk om een herinnering te hebben aan deze dag. Ik zorg er voor dat iedere kalf & koe op zijn mooist wordt vastgelegd. 

 

Tijdens een keuring ben ik ongeveer een halfuur voor de eerste rubriek aanwezig op de locatie. Op aanvraag maak ik sfeerfoto's buiten de ring. In de ring komt iedere koe op de foto te staan. (let op bij 2 ringen geldt dit niet)  Alle prijs winnaars kunnen met hun koe, prijs & glimlach op de foto.

Na de keuring worden de foto's snel en nauwkeurig verwerkt en binnen 7 dagen krijgt de organisatie een Pixieset link met alle foto's (hier staat een logo in) Ook worden de foto's gedeeld in een link op de Facebookpagina: @Photo's by Fleur Maartje en zijn foto's terug te vinden op de Instagram: @AgribyFleurmaartje.

Live posting via sociale media tijdens de keuring is tegen meerprijs ook mogelijk.

 

Bedrijfsfotografie

Als bedrijf binnen de agrarische sector is beeld belangrijker dan ooit. Zien doet geloven en vertrouwen in jouw dienst of product. Ook voor het maken van bedrijfsfotografie ben je bij Fleur Maartje aan het juiste adres.

Met kijk op koeien, ander vee en kennis van zaken binnen de sector kan ik jouw bedrijf op de juiste wijze vastleggen. Deze beelden zijn bijvoorbeeld te gebruiken voor: Beelden tijdens beurzen, Nieuwsbrieven, Sociale media, Websites, Magazines en meer. 


Neem contact via bovenstaande button voor meer informatie en mogelijkheden.