Kinder & School fotografie

(1 t/m 12 jaar)


Kinderen op hun meeste pure manier vastleggen is onwijs leuk om te doen. Ik vind het ontzettend belangrijk dat je in het portret niet alleen het kind ziet maar vooral de persoonlijkheid van het kind.  Dit kan soms een uitdaging zijn omdat ieder kind anders is. Ik zorg voor een relaxte sfeer zodat ieder kind zich op z'n gemak kan voelen voor de camera. 

 

Fotografie op school of opvang

Als zeer ervaren fotograaf met een brede achtergrond in de kinderopvang kom ik graag bij jouw school of opvang langs om alle kinderen op een pure en unieke manier vast te leggen. 

Dit doe ik bij kinderdagverblijven, gastouders, peuterspeelzalen en basisscholen.

En zijn niet alle kinderen op 1 dag aanwezig? Dan plannen we gewoon 2 dagen of dagdelen in om alsnog de gehele groep op de foto te krijgen. 

 

kosten en werkwijze school of opvang fotografie

Bij het eerste contact plannen we op verzoek een kennismaking in op locatie. vervolgens plannen we de data van de shoot in afgestemd op jullie organisatie. 

 

Op de dag zelf neem ik de tijd om de kinderen op een rustige en speelse manier op de foto te krijgen. Dit doen we afhankelijk van de organisatie per groep, klas of bij kleinere ondernemingen gewoon op naam. Ook is het mogelijk groepsfoto's te maken.

 

Na afloop van de shootdag ga ik aan de slag met alle foto's. Binnen 2 weken ontvangen jullie kaartjes die uitgedeeld kunnen worden aan de ouders. Deze zijn kindgebonden en hiermee kunnen ouders alle foto's online inzien en zelf bestellen. 

 

De kosten voor de organisatie zijn dus 0.

Ouders kunnen zelf kiezen of ze een digitale foto, afgedrukte foto of andere fotoproducten willen bestellen. De prijs is dan ook afhankelijk van hun keuze. 

Meest gekozen wordt digitale aflevering dit bedraagt €6,95 per foto.

Verder hebben ouders de keuze uit geprinte foto's, wanddecoratie en nog veel meer fotoproducten. De kosten hiervan zijn afhankelijk van hoeveelheid, grootte en product. 

 

 

portret in studio

Liever tussendoor ook mooie foto's van jouw kleine?

Kom dan langs in de studio in de beemster om mooie portretten te laten maken.