W E D D I N G S

Werkwijze

Voor de Bruiloft

Jullie gaan trouwen en jullie hebben een heleboel te regelen. De kleinste details willen jullie goed geregeld hebben. Dan is het belangrijk dat deze details ook worden opgemerkt en vastgelegd. Ik kijk graag naar de kleine details in het grotere geheel van jullie trouwdag. Ik vind het dan ook belangrijk dat jullie helemaal op jullie gemak zijn als ik de hele dag achter jullie aanloop. Daarom plannen we als eerste een kennismaking in wanneer jullie contact hebben gezocht. Bij de kennismaking hebben we een relaxt gesprek over jullie wensen en planning. En bespreken we de opties voor de verschillende pakketten en opties voor het fotoboek.

De week van de bruiloft

Een paar weken voor de bruiloft neem ik contact op voor het doorspreken van de laatste dingen. Vaak hebben we gedurende de tijd naar de bruiloft vaker contact over de planning etc. Bij vragen mag er altijd contact opgenomen worden.

De grote dag

Op jullie bruiloft is het belangrijk dat jullie genieten! Ik val zo min mogelijk op en eigenlijk moet het voelen alsof ik niet aanwezig ben. Tijdens de planning hebben we al een tijd ingeboekt voor het maken van de sfeerfoto's. Dit kan voor jullie even een momentje zijn om te ontsnappen aan de drukte van de dag en helemaal met elkaar te zijn. Hoelang ik blijf en op welke momenten er foto's gemaakt worden bespreken we van te voren.

Na de Bruiloft 

Terwijl jullie nog aan het uitrusten zijn van de grote dag ga ik druk bezig met de sneakpeak. Dit zijn 5 foto's die jullie binnen 48 uur na jullie bruiloft toegestuurd krijgen. Zo kan je deze eventueel al delen met vrienden en familie. Alle foto's krijgen jullie binnen 20 werkdagen aangeleverd via pixieset. Als jullie een boek willen laten maken kunnen we een afspraak plannen voor alle kleuren, papiersoorten en opdruk opties. 

Tips

• Blijf niet met vragen lopen, Maar stel ze aan je fotograaf.

• Maak voor het mooiste beeld tijdens je ceremonie de gasten erop attent dat er een fotograaf is zodat mensen niet zelf met hun telefoon voor de neus staan tijdens het JA woord.

• Denk alvast na over je trouwalbum ( Kleuren etc.)

• Sla de foto's op meerdere locaties op.

• Plan ongeveer 1,5 a 2 uur in voor de sfeer foto's

• Neem een persoon mee naar de sfeer foto's voor het goedleggen van de jurk etc. 

 

De verschillende pakketen die ik aanbied:


Neem contact op voor mogelijkheden op maat.