Eind 2022 opent studio Fleur Maartje haar deuren in Werelderfgoed Beemster. Met als nieuwe tak: Newborn & Cakesmash

Een reportage laten maken in een relaxte sfeer

Als fotograaf hoor ik heel vaak, Ik sta nooit leuk op foto's. Dit betekend echter dat je gewoon de juiste fotograaf nog niet bent tegen gekomen. 

Hoe je eruit ziet is slechts een kleine factor in de foto, Belangrijker is wat je uitstraalt op de foto.

Pas als je helemaal comfortabel bent, ben je op je mooist!

Dit probeer ik te bereiken met kleine opdrachten die jullie tijdens de shoot uitgelegd krijgen. Op die manier ben je meer met elkaar bezig en minder met hoe je op de foto komt. Zo ontstaan er foto's die niet geposeerd zijn en stralen van spontaniteit!

 


De verschillende pakketten:

B R U I L O F T E N  

 

Werkwijze

 

Voor de Bruiloft

Jullie gaan trouwen en jullie hebben een heleboel te regelen. De kleinste details willen jullie goed geregeld hebben. Dan is het belangrijk dat deze details ook worden opgemerkt en vastgelegd. Ik kijk graag naar de kleine details in het grotere geheel van jullie trouwdag. Ik vind het dan ook belangrijk dat jullie helemaal op jullie gemak zijn als ik de hele dag achter jullie aanloop. Daarom plannen we als eerste een kennismaking in wanneer jullie contact hebben gezocht. Bij de kennismaking hebben we een relaxt gesprek over jullie wensen en planning.

De week van de bruiloft

Een week voor de bruiloft neem ik contact op voor het doorspreken van de laatste dingen. Vaak hebben we gedurende de tijd naar de bruiloft vaker contact over de planning etc. Bij vragen mag er altijd contact opgenomen worden.

De grote dag

Op jullie bruiloft is het belangrijk dat jullie genieten! Ik val zo min mogelijk op en eigenlijk moet het voelen alsof ik niet aanwezig ben. Tijdens de planning hebben we al een tijd ingeboekt voor het maken van de sfeerfoto's. Dit kan voor jullie even een momentje zijn om te ontsnappen aan de drukte van de dag en helemaal met elkaar te zijn. Hoelang ik blijf en op welke momenten er foto's gemaakt worden bespreken we van te voren.

Na de Bruiloft 

Terwijl jullie nog aan het uitrusten zijn van de grote dag ga ik druk bezig met de sneakpeak. Dit zijn 5 foto's die jullie binnen 24 na jullie bruiloft toegestuurd krijgen. Zo kan je deze eventueel al delen met vrienden en familie. Alle foto's krijgen jullie binnen 20 werkdagen aangeleverd via een Wetransfer. Als jullie een boek willen laten maken kunnen we een afspraak plannen voor alle kleuren, papiersoorten en opdruk opties. 

 

 

 
 
 

 

 

Little Wedding 

€649,99

 

 

- Kennismaking op locatie 

- 5 uur fotografie 

- Sneakpeak binnen 24 uur

- Incl. reiskosten binnen 30 km vanaf Beemster (NH)

Cute Wedding 

€994,99

 

- Kennismaking op locatie

- 8 uur fotografie

- Sneakpeak binnen 24 uur

- Wanddecoratie met passe-partout 40x30

- Incl. reiskosten binnen 30 km vanaf Beemster (NH)

 

Big Wedding

€1299

 

- Kennismaking op locatie 

- 12 uur fotograferen

- Sneakpeak binnen 24 uur

- wanddecoratie met passe-partout  40x30

- Incl. reiskosten binnen 30 vanaf Beemster (NH)


F A M I L I E  &  G E Z I N 

 

Werkwijze

 

Voorafgaand 

Op het moment dat je contact opneemt zullen een aantal dingen gevraagd worden. Met hoeveel personen ben je? Zijn er kinderen bij, en hoe oud zijn ze? heb je al een locatie op het oog? en wanneer wil je de shoot plaats laten vinden?

Zodra je deze vragen beantwoord hebt en we een datum en tijd hebben gepland kunnen de voorbereidingen beginnen. Dit zal met name het stukje kleding en locatie zijn. (meer informatie hierover vind je verderop op deze pagina) 

Week van de shoot

Begin van de week voordat je shoot plaatsvind neem ik contact met je op om de laatste dingen door te spreken. Heb je eerder vragen mag je natuurlijk altijd contact opnemen. De dag en tijd van de shoot spreken we op de locatie af. Hier maken we in een relaxte sfeer genoeg foto's om later zelf uit te kunnen kiezen. Na ongeveer een uurtje zijn we klaar en kan het wachten beginnen.

Tijdens de shoot 

We komen samen op de locatie waar we van te voren hebben afgesproken. Tijdens de shoot krijgen jullie kleine opdrachten waardoor er een ontspannen sfeer ontstaat en jullie vooral bezig zijn met elkaar. En minder met hoe mooi jullie op de foto staan. Zijn jullie met een grote groep? Dan maken we ook losse gezinsfoto's, Broers & zussen foto's etc. Speciale verzoeken zijn uiteraard altijd welkom! Met jonge kinderen geef ik de tip om iets mee te nemen waar ze gek op zijn denk aan een knuffeltje een bepaald snoepje.. 

Na de shoot

Na de shoot ga ik beginnen aan de nabewerking van de foto's. Ik maak een selectie van minimaal 15 foto's zonder maximum. Deze bewerk ik na en ontvangen je binnen 20 werkdagen na de shoot via een Wetransfer in je mail. De factuur ontvang je later via een losse mail.

 

 

 

Investering

Deze prijzen zijn voor Familiereportages, Maar ook familie aangelegenheden zoals jubileumfeesten etc.

 

Het standaard starttarief bedraagt €100 

Vervolgens is het €75 per uur fotograferen.

( minimaal 15 foto's per reportage zonder maximum)

Bijvoorbeeld:

1 uur foto's maken op locatie = €175

2 uur foto's maken op locatie = €250

 

(meer dan 4 uur fotografie? neem contact op voor aangepast tarief)